Neka se sad netko usudi kritizirati njene obline!

Dizajner Karl Lagerfeld rekao je za Adele da je predebela, no, definitivno još nije vidio naslovnicu najnovijeg izdanja modne biblije Vogue!

13.2.2012.
8:19
VOYO logo

Dvadesettrogodišnja pjevačica Adele krasi naslovnicu Voguea za mjesec ožujak i izgleda fantastično s naglašenim dekolteom što definitivno potvrđuje da nema problema sa svojim izgledom i kilogramima.

Osim toga, ovaj potez još je jedna potvrda da žena ne treba biti 'isklesana' i mršava da bi se našla na naslovnici najpopularnijeg modnog magazina na svijetu, piše dailymail.co.uk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjevačica hita Someone Like You na licu nema previše šminke, tek ružičasti ruž, crni eyeliner i maskaru. Njezina bujna kosa 'maknuta' je s lica i tako je još više naglašena njezina ljepota.

A koliko se odlično osjeća u vlastitom tijelu dokazuje i majica od čipke s dubokim dekolteom. Očito je da je ponosna na svoje obline.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nikada nisam htjela izgledati kao modeli na naslovnim stranicama. Predstavljam većinu žena i ponosna sam zbog toga', to je bio Adelin odgovor na uvredu dizajnera Karla Lagerfelda, koji je izjavio da je pjevačica božanstvenog glasa predebela te se kasnije ispričao.

Adele ne izgleda kao tipične mršavice s naslovnica, ali itekako zaslužuje naći se na njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo