Play ponuda

Mlađa sestra Kate Moss ima sve potrebno za pistu

shimmer fallback

Taj je dan pripadao njezinoj starijoj sestri, ali 13-godišnja Lottie Moss ipak je uspjela skrenuti pažnju na sebe, te si otvorila mogućnost da krene sestrinim stopama.

11.7.2011.
14:03
Play ponuda

Poziranje Lottie Moss među 15 djeveruša na vjenčanju Kate Moss i Jamieja Hincea 1. srpnja nekim je britanskim medijima bilo dovoljno da zaključe kako najmlađa Moss, unatoč godinama, ima sve potrebno za posao modela.

Carole White, agentica poznata po lansiranju Naomi Campbell na modnu scenu (ali koja je odbila Kate Moss kad se tek pojavila), izjavila je za The Evening Standard:

'Lottie izgleda predivno i svježe. Njezina majka u pravu je što čeka dok ne napuni 14 godina i još se razvije, ali ima predivne mogućnosti i definitivno bi mogla postati model. Općenito, potrebna je visina, a Kate je tu iznimka. Mislim da će Lottie biti predivan mladi model.'

Lottie (punog imena Charlotte) već je odradila jedan manekenski posao za svoje roditelje koji imaju dućan s vintage odjećom The Toll House. Ali, njezina majka Inger, druga supruga Kateinog oca, izjavila je za Standard:

'Premlada je da se profesionalno time bavi. Kad bude dovoljno stara, sama će donijeti odluku.'

Iako neki misle da je s 13 godina premlada, ni njezina sestra Kate nije počela puno kasnije – imala je samo 14 kad je otkrivena na aerodromu JFK.

Vezani članci:

arti-201107080792006 arti-201106290720006

Play ponuda
Play ponuda