Lei Lou VIP shoppingom u Zagrebu i Splitu otvorena modna proljetna sezona

Image

Brojne poznate Hrvatice otvorile modnu proljetnu sezonu u Zagrebu i Splitu s Aleksandrom Dojčinović

28.2.2017.
15:00
VOYO logo

Dugoočekivana kolekcija za proljeće i ljeto, koju je dizajnerica Aleksandra Dojčinović predstavila na velikoj samostalnoj reviji u Hrvatskom državnom arhivu, ovih je dana napokon stigla u prodaju u trgovine u Zagrebu i Splitu.

Image

Aleksandra Dojčinović i Ana Čagalj

Image

Aleksandra Dojčinović i Korana Gvozdić

Bio je to sjajan povod da se na dvije omiljene modne adrese, u zagrebačkoj Frankopanskoj i splitskoj Marmontovoj, u nekoliko dana razmaka, okupe sve Aleksandrine dugogodišnje klijentice i prijateljice na 'Amex VIP Shopping' večerima, na kojima su se mogli kupiti najljepši komadi iz kolekcije koja je jesenas na reviji sve oduševila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Riječ je o najsenzualnijoj Lei Lou kolekciji do sada, čija su glavna okosnica kontrasti koji se provlače kroz gotovo sve komade. Haljine koje je dizajnerica pripremila za ovo proljeće zadržale su djevojačku prpošnost i izrazitu ženstvenost s brojnim novitetima.

Image

Ana i Lucija Zaninović i Aleksandra Dojčinović

Image
Image
Foto: Mario Poje

Petra Kurtela

Image

Vedrana Čarapović, Romano Decker

Početak modne proljetne sezone u Zagrebu nisu propustile Antonija Stupar Jurkin, Ecija Ojdanić, Korana Gvozdić, Marija Borić, Petra Kurtela, Martina Podgorski, Tihana Harapin-Zalepugin, Romano Decker, Katarina Pentek, Žana Kožul, a u Splitu Ana i Lucija Zaninović, Ana Čagalj, Marija i Jurica Pirić, Vjekoslava i Hana Huljić, Sonja Dvornik, Ela Bokavšek, Ivan Gaće, Danilo Vukčević te mnogi drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Ecija Ojdanić, Korana Gvozdić, Aleksandra Dojčinović, Petra Kurtela, Antonija Stupar Jurkin i Marija Boric

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo