VEZE / Kakve poruke ne smijete slati?

Image
Foto: Thinkstock/ILUSTRACIJA
31.3.2015.
21:00
Thinkstock/ILUSTRACIJA
VOYO logo

U današnje vrijeme sve ide preko elektronike. Poruke su postale novi način zavođenja, ali one mogu biti i glavni krivac za brojne prekide i nesuglasice. Morate naučiti što smijete napisati u poruci, a što ne. Ne želite zbog jedne greške riskirati svoju vezu. Iako žudite da ga pitate to ili mu napišete nešto, razmislite prije nego to pošaljete. U tom trenutku vam se to možda čini zgodno, ali kasnije ćete zažaliti što ste upravo to napisali. Ovo su poruke koje nikako ne smijete poslati:

Gdje si bio? - na taj način dečki misle da ih kontrolirate te im namećete osjećaj krivnje. Nelagodno im je, a vi djelujete očajno. Radije ga pitajte kako je. On će sam podijeliti sve sa vama ako to želi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mislim na tebe! - Ako ste godinama u vezi onda će mu to biti slatko, ali u vezi koja traje tek nekoliko mjeseci nije dopušteno jer opet djelujete očajno i spremni ste napraviti sve samo da vam bude blizu.

Želiš li upoznati moje roditelje? - na neki način je ovo velika stvar, to znači da ste krenuli korak dalje u vezi. Na taj način žena poručuje da misli ozbiljno u vezi i njezine su namjere jasne. U dugotrajnim vezama je to sasvim normalna stvar, ali ako ste u počecima pobjeći će prije nego ćete se snaći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veselim se i budućim noćima poput ove! - Ova poruka je zabranjena, pogotovo u počecima veze. Ukoliko vam se jako sviđa dajte si priliku da ga bolje upoznate. Nemojte odmah razmišljati o djeci i vjenčanju. To će ga otjerati.

Trebali bismo postati prijatelji na Facebook-u! - ovdje nemojte poduzimati nikakav korak. Pustite njega neka se pobrine za taj dio. Nikako mu to ne smijete napominjati jer će pomisliti kako odmah želite promijeniti svoj status da ste u vezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

www.ljubavno.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo