FOTO: / Smjelom odjevnom kombinacijom malo toga je ostavila mašti

shimmer fallback

Crveni tepih može biti minsko polje za slavne dame koje nerijetko seksipil stavljaju ispred stila, no Selena Gomez je na crvenom tepihu dodjele MTV-jevih nagrada dokazala da može isfurati oboje.

26.8.2013.
11:44
Play logo

Na ceremoniji u New Yorku okupila se sama crème de la crème glazbenog svijeta, a najviše se isticala 21-godišnja Selena Gomez, koja je oduševila u tamnoplavoj haljini Atelier Versace koju su jedva pridržavale srebrne pribadače.

Kvačice duž nogu bile su namjerno otkopčane, tako da se stvorio prorez koji je otkrivao podosta toga, uključujući i prozirni crni korzet koji je njezinu intimu držao na mjestu. Nastavljajući se na temu, čak su i njezine cipele malo toga ostavile mašti jer su dijelom bile prozirne s crnim trokutom na vrhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivša Disneyjeva zvijezda izgled je upotpunila tamnocrvenim ružem i lakom za nokte iste boje, te ravnom, ispeglanom kosom.

Gomez se cijele večeri nije odvajala od kolegice Taylor Swift, koja se također pojavila u tamnoplavoj, dugoj haljini s naramenicama sa zaista velikim dekolteom.

Taylor je na dodjeli osvojila nagradu za najbolji ženski video za pjesmu I Knew You Were Trouble, dok je Selena osvojila nagradu za najbolji pop-video za pjesmu Come & Get It.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A tko se se pojavio na dodjeli, pogledajte u priloženoj fotogaleriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo