Ljubav / Elementi i svojstva ljubavne magije

Image
20.1.2015.
17:00
VOYO logo

Elementi i njihova svojstava su bitni u izvođenju bilo kojeg magijskog rituala. Poznavanje elementalne magije je osnova za uspješni ritual. Najbolje rezultate daje upotreba ritualne magije i kombinacija kristala pa i herbalistike. Upotreba kristala i biljaka u svrhu iscjeljenja je poznata kroz povijest. Ovakva vrsta magije zbog znanja i vrste složenosti rituala nije namjenjena za početnike. Prije samog rituala potrebno je izvršiti pripreme nakon kojih magičar bira: bilja, mirise, svijeće, ulja i sve ostalo što mu je potrebno za ritual.

Ritual za privlačenje ljubavi i partnera u život je najčešći ritual u ljubavnoj magiji. Ovaj se ritual izvodi za vrijeme punog mjeseca, sat nakon zalaska sunca. U ovom ritualu se radi s 2 elementa: vodom (emocija) i vatrom (strast). Treba napomenuti da se ritual izvodi za vrijeme rastućeg mjeseca nikako opadajućeg. Rastući mjesec je simbol rasta energije a opadajući pada energije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za ritual se predlaže crvena svijeća, pošto je crvena boja simbol ljubavi (vatre). Isto tako je potrebno imati odgovarajuću crvenu torbivu ili crveni komad svile. Neizostavni su i ostali predmeti poput ruže, tj. ružinih latica (trebale bi također biti crvene). Svaka osoba shodno prema vlastitom ukusu i nahođenju bira biljke i mirise. Ovo su neki uvriježeni mirisi, mirisna bilja koja privlače ljubav te su se pokazali dobri u izvođenju ljubavne magije. kao npr. bosiljak, cedar, lotus, jedni su od onih koji spadaju u afrodizijake za muškarce. Lotus opušta i djeluje umirujuće i na žene.

Klinčiće možemo koristiti za privlačenje mmuškog ljubavnika, dok miris crvene ruže, jasmina, patcoulia djeluje jednako dobro na žene i muškarce. Predhodno nabrojane mirise koristimo u vidu eteričnih ulja. Neke od kristala koje možete koristiti u svrhu ovog rituala su ružičasti kristal te ružičasti kvarc. Sam početak rituala počinje izvođenjem magijske/ljubavne kupke. Po završetku kupke nastavlja se s slijedećim ritualom otvaranja magijskog kruga. Nakon toga ritual nastavljamo na prethodno opisan način, zazivanja elemenata vode (emocije) i vatre (strast).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ritual se završava izvođenjem čarolije zu korištenje svijeća, mirisnih ulja. Ritual se obavezno završava zatvaranjem magijskog kruga te zahvalom. Sada podignute vibracije želja, prethodno izvedenim ritualom šaljemo u Svemir. Po završetku rituala gasimo svijeću na način da u nju ne pušemo već ju lagano pritisnemo prstima. Znalci predlažu da nakon odrađenog rituala slobodno na njega zaboravimo tj. da ga otpustimo da se naša prethodno odaslata želja (energija) ne bi vratila. Bez pritiska i opterećenja budite sigurni da će ritual (energija) odraditi posao.

www.astrologijatarot.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo