Dat će mu masne pare da prestane nositi njihovu robu

Kad su u pitanju neke slavne osobe koje se često pojavljuju na televiziji, poznati modni brendovi obično im samoinicijativno šalju svoje proizvode.

18.8.2011.
14:49
VOYO logo

No, s modnim brendom Abercrombie & Fitch stvar očigledno ne funkcionira tako, a do koje mjere brinu o svom imidžu govori podatak da radije trpe poslovni gubitak nego da njihove proizvode nose slavni koji se ne uklapaju u njihovu sliku.

Mikea Sorrentina, poznatijeg pod nadimkom The Situation, zvijezdu trash reality showa Jersey Shore, čelnici kuće Abercrombie & Fitch zamolili su da prestane nositi njihovu odjeću jer 'kvari imidž tvrtke'. Kako bi se situacija riješila na obostrano zadovoljstvo, Mikeu su ponudili i financijsku odštetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako pristane na ovaj zaista neobičan dogovor, Mike više neće smjeti nositi odjeću Abercrombie & Fitch, kako u privatnom životu tako ni pred kamerama, a za tu 'uslugu' dobit će još nepoznat iznos. Da stvar bude bolja, ponuda nije naslovljena samo na Mikea, nego na cijelu glumačku postavu spomenutog reality showa.

'Duboko smo zabrinuti da će našem imidžu znatno naštetiti poveznica s gospodinom Sorrentinom. Shvaćamo da show postoji samo radi zabave, ali to što glumci nose našu odjeću kosi se s težnjama našeg brenda i može biti odbojno našim obožavateljima. Ovu smo ponudu proširili na ostale članove glumačke postave i željno iščekujemo njihov odgovor kako bi se ova situacija mogla što prije riješiti', napisali su u službenom priopćenju. Odgovor druge strane još nije poznat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuti brend zaista drži do imidža i budnim okom promatra sve što se događa. Nedavno je ta modna kuća bogatoj obožavateljici zabranila kupnju jer je željela kupiti toliko odjeće da su bili uvjereni da je preprodavačica. Kad je žena dokazala da ima novca i da je A&F jedini sportski brend koji nosi, ispričali su joj se.

Vezani članci:

arti-201108150237006 arti-201108090399006 arti-201108070222006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo