'Ne izgledam baš loše, ali nisam ni ljepotica'

Bivša urednica francuskog Voguea u intervjuu Harper's Bazaaru otkrila je što misli o svom izgledu, kako s 57 godina održava liniju te čita li Vogue iz kojeg je otišla.

20.8.2012.
13:14
VOYO logo

Ovo je definitivno godina Carine Roitfeld, svi željno iščekujemo njezin novi časopis CR, ove jeseni dolazi i njezina kozmetička linija za MAC, postala je baka, a najbolji prijatelji su joj Karl Lagerfeld i Tom Ford, koji tvrdi da sve što ona stavi na sebe postane trend.

Upravo ju je modni kralj (Lagerfeld) snimio za novi broj Harper's Bazaara, za koji je dala intervju te otkrila što misli o svom izgledu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne izgledam loše, ali nisam ni ljepotica. Imam karakter i upravo je to ono što ljudi najprije primijete na meni', iskreno je kazala.

Iako netipične ljepote, samozatajnoj 57-godišnjoj Carine mnoge žene zavide na liniji, a konačno je otkrila i tu tajnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne jedem puno, ja sam poput ptičice, jedem cijeli dan pomalo. A i oduvijek sam mršava, takvi su mi geni. No, balet mi je promijenio oblik tijela i dodao pet centimetara na guzi', rekla je.

I dok trenutačno neumorno radi na novom časopisu, koji bi 13. rujna trebao ugledati svjetlo dana, Harper's Bazaar priupitao ju je i čita li francuski Vogue iz kojeg je otišla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nikad ga ne čitam. Na neki način moj odlazak iz Voguea bio mi je poput razvoda. Sve je još svježe, taj mi je časopis bio poput djeteta. Možda će mi sljedeće godine biti manje bolno pričati o tome. No, ne radim novi časopis iz osvete', priznala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo