Play ponuda

MAMA TROGODIŠNJAKA S RAKOM OČITALA BUKVICU BEŠĆUTNOJ SUSJEDI: / Njezinu uvredljivu poruku podijelila s cijelim svijetom

Image
Foto: Profimedia

Mama petero djece bila je poprilično šokirana kada je u svom poštanskom sandučiću pronašla poruku koju joj je ostavila bešćutna susjeda

7.8.2019.
17:44
Profimedia
Play ponuda

Amerikanka RandaRagland mama je petero djece i to ne bi bilo toliko strašno da ne mora pored ostalih obaveza često putovati u bolnicu jer se njezin trogodišnji sin Jaxen bori za život, piše Mirror.

Mališanu koji je autističan i ne govori dijagnosticiran je neuroblastom, rijetka vrsta raka koja se formira u živčanom tkivu.

Dakle, uza sve nedaće i obaveze koje su je snašle, Randa nema baš vremena redovito prati suđe ili kositi travu na travnjaku ispred kuće.

Poruku joj ostavila bešćutna susjeda

Ova mama petoro djece bila je poprilično šokirana kada je u svom poštanskom sandučiću pronašla poruku koju joj je ostavila bešćutna susjeda koja se požalila da joj smeta zapušten vanjski izgled kuće i travnjaka te joj je napisala da se više pozabavi s time umjesto s drugim stvarima.

shimmer fallback
shimmer fallback

Randa je pismo podijelila na Facebooku kako bi potaknula ljude da budu ljubazniji i obzirniji prema drugima jer nikada ne znate kakvi ih sve problemi muče, a u pismu stoji:

"Susjedo, poradi na vanjskom izgledu kuće koji zbog zapuštenosti snižava tržišnu vrijednost naših domova. Tko bi želio kupiti kuću pored vas te svakodnevno gledati to ruglo? Uređenje okućnice ne zahtijeva toliko posla i napora. Više se potrudi!"

Randin post postao je viralan

Ispod pisma Randa je objasnila kako se njezin sin bori za život te radi toga često boravi u bolnici.

"Naši se životi sastoje od posjeta liječniku i pregleda u klinici, a zatim ostajemo u bolnici na kemoterapiji, transplantacijama i operacijama. Moj se sin doslovno borio za svoj život. Bio je hospitaliziran više od 20 puta, imao je preko sedam operacija. On je uistinu najhrabrija osoba koju poznajem".

"Ludo je kako stvari poput ove uistinu mogu promijeniti nekoga. Možda osoba koje je napisala ovo pismo vidi ovaj post, a možda i ne. Ali u svakom slučaju, osjećam da ovo može nekoga dirnuti i to je samo po sebi dovoljno", napisala je.

Njezin post postao je viralan, podijeljen je na bezbroj strana i dobio na tisuće lajkova.

Play ponuda
Play ponuda