Play ponuda

Samo korak do eutanazije

shimmer fallback

Već smo se bezbroj puta uvjerili da je pas čovjekov najbolji prijatelj, kao i da čovjek može biti psu najveći neprijatelj. Još jedna tužna priča to je potvrdila.

14.6.2011.
17:55
Play ponuda

Udruga Noina arka zaprimila je poziv jedne veterinarske ambulante u koju je doveden maleni križanac pinča u polusvjesnom stanju sa slomljenim prednjim nogama te jednom stražnjom. Stradao je u prometnoj nesreći, a na njegovu sreću, pronašli su ga brižni ljudi i odveli u ambulantu.

Čipom je pronađen vlasnik malog mješanca Johnnyja, koji ga se, kako ne bi morao platiti operaciju, odrekao i tražio veterinara da ga eutanazira. Život ovog umiljatog psića spašen je samo zahvaljujući udruzi Noina arka, koja je bez puno razmišljanja odlučila učiniti ono što je trebao učiniti Johnnyjev vlasnik, osigurati mu veterinarsku pomoć i biti uz njega onda kada mu je bilo najteže.

Jonny je uspješno operiran, odlično se oporavlja i u potrazi je za nekim tko će ga iskreno voljeti i tko ga nikada više neće napustiti i iznevjeriti.

Ako ste dobra duša željna ljubavi, pažnje i igre, možda je Johnny upravo za vas. http://www.noina-arka.hr/o-nama/ čeka na vas.

Kontaktni brojevi: 091/ 12 14 696, gđa Jadranka i 091/ 32 14 696, gđa Helena.

Play ponuda
Play ponuda