Play ponuda

PREDIVNA PRIČA IZ SLAVONSKOG BRODA: / Riki svakog dana vlasnicu prati do posla i ondje osam sati strpljivo čeka da joj završi smjena

Image
Foto: SB Online

Ne samo da Riki prati Sanju do posla i nazad, već niti ne dopušta da mu vlasnica čak i nakon radnog vremena ode bilo kamo bez njega, to mu nije opcija.

15.6.2018.
8:45
SB Online
Play ponuda

Psa Rikija, starog godinu i pol dana, udomila je njegova sadašnja vlasnica Sanja, te su od toga trenutka postali neizostavan dio života jedno drugom, praćeno bezuvjetnom, obostranom ljubavlju i prijateljstvom.

Kakav je pas prijatelj čovjeku napisano je bezbroj priča, i navedeno bezbroj primjera. Ogledni primjer prijateljstva i ljubavi prema čovjeku je Riki koji svakodnevno svoju vlasnicu ujutro prati na posao, vjerno je čeka da završi svoju osmosatnu smjenu te s njome ide kući.

Kako Sanja kaže za SB Online - Riki je obogatio i upotpunio njezin život. Sanja je zaposlenica jednog ugostiteljskog objekta u Slavonskom Brodu u sklopu trgovačkog centra, udaljenog 20-ak minuta hoda od kuće. Ne samo da Riki prati Sanju do posla i nazad, već niti ne dopušta da mu vlasnica čak i nakon radnog vremena ode bilo kamo bez njega, to mu nije opcija.

shimmer fallback
shimmer fallback

Sanja je Rikija udomila i preuzela od prijateljice koja je imala nekoliko pasa, a s dolaskom trudnoće, i obveza prema djeci jednostavno više nije mogla dovoljno vremena posvetiti psima, te je među ostalim i Rikija odlučila pokloniti, a Sanja je s radoću pristala.

Sve ostalo je već rečeno, i svakim danom se ispisuje nova stranica prijateljstva i obostrane ljubavi između psa i vlasnika, u ovom slučaju Sanje i Rikija, piše SB Online.

Play ponuda
Play ponuda