Play ponuda

OVO ĆE NEKE JAKO RAZLJUTITI: / Šaptač psima kaže da jedna skupina ljudi ne bi smjela imati pse

Image
Foto: Facebook

Proslavljeni 'šaptač psima' kaže kako se milenijalcima ne bi trebalo dopustiti udomljavanje pasa, a razlog je nešto što se i inače toj generaciji stavlja na teret.

26.2.2017.
9:00
Facebook
Play ponuda

Cesar Millan uvjeren je kako tipični pripadnici milenijalaca (rođeni nakon 1985. - 1990.) imaju nevjerojatno kratku koncentraciju, i tehnologija ih toliko ometa da se muče kako bi komunicirali s drugim ljudima, a kamoli da mogu voditi brigu o psu, prenosi Daily Mail. Ovaj 47-godišnjak koji živi s 47 pasa ističe i kako, usprkos nedostatku odgovornosti, milenijalci uzimaju pse kako bi nadomjestili djecu.

Image
OBJAŠNJENO PSEĆE PONAŠANJE: /

Napokon znamo odgovore na 10 misterija

"Nova generacija uvela je psa u kuću, ali to je zato što nemaju djece, pa moraju popuniti tu prazninu. Moraš nekoga voljeti i nekoga dirati" oštar je Millan te nastavlja objašnjavati što je prema njemu najveći problem: "Pas više nije radnik, saveznik, evoluirao je u formulu za osobno ispunjenje čovjeka".

Ipak, misli da ima nade za milenijalce.

"Oni ne bi trebali udomljavati pse - još. Vise na mobitelima i nemaju pojma kako se povezati na osobnoj razini, uživo. Nisu spremni za vezu jedan na jedan. Mnogi milenijalci su neovisni, ali nemaju predodžbu kako se povezati s drugim ljudskim bićima" objašnjava Millan. Milenijalcima savjetuje da prije nego se obvežu na psa, pokušaju čuvati nekog.

Play ponuda
Play ponuda