VIDEO RASPLAKAO SVIJET / Nakon godinu dana razdvojenosti: Pogledajte kako je gluh i slijep pas reagirao kad se napokon združio s vlasnikom

Image
Izvor: haydenkristal/TikTok

Nakon godinu dana Bitsy, gluha i slijepa kujica, je konačno dobila priliku ponovno se vidjeti s vlasnikom. Pogledajte taj srceparajući video...

6.5.2022.
17:20
haydenkristal/TikTok
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kada je Hayden Kristal prije pet godina dovela Bitsy kući, njezin otac Steve brinuo se kakav će život imati pet tjedna stara, gluha i slijepa kujica i hoće li se moći sama snalaziti. No, njegove brige su nestale čim je psić osvojio njegovo srce, piše The Dodo.

"Prva stvar koju je učinila kad sam je dovela kući jest to da se zaletila prema posudi s hranom, uvukla se u nju i jela dok se nije onesvijestila", rekla je Kristal.

Bitsy je daleko od bespomoćnog psa. Ona je proputovala zemlju i bavila se aktivnostima poput planinarenja i vožnje kanuom, a vozila je i skateboard. "Bitsy je najslađi, najdruželjubiviji, najodaniji pas na svijetu", rekla je Hayden. "Ona je hrabra, drska i voli avanture!".

Image
SLIJEPI PAS IMA SVOG PSA VODIČA: /

Postali su najbolji prijatelji, a snimka njihova odlaska u šetnju će vam stisnuti grlo

Image
SLIJEPI PAS IMA SVOG PSA VODIČA: /

Postali su najbolji prijatelji, a snimka njihova odlaska u šetnju će vam stisnuti grlo

'Ona je nevjerojatna duša'

Zbog koronavoirusa Bitsy i Hayden nisu puno putovale, a najteže im je pala razdvojenost od obitelji i njenog oca. Više od godinu dana kasnije, Bitsy se konačno pridružila svom vlasniku. Nakon toliko vremena razdvojenosti, Steve se zabrinuo da ga se Bitsy neće sjećati.

"Čim me namirisala, poptuno je izgubila razum od radosti", napisao je Steve na Facebooku. "Još jednom je Bitsy dokazala da su sposobnosti koje ima daleko impresivnije od onih koje joj nedostaju. Kakva uistinu nevjerojatna i divna duša. Možda se iz ovog videa vidi koliko se volimo", dodao je.

Snimka ponovljenog susreta objavljena je na TikToku, a prizor je bio toliko dirljiv da je postao hit.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču