Play ponuda

ISTINA O VAŠEM PSU / Ni ne slutite s koliko penisa vaš pas ima posla dok ne gledate

shimmer fallback

Ako se i vaš pas voli igrati sa slasticama u obliku gumenastih štapića, imamo malo iznenađenje za vas. On se zapravo igra s goveđim penisom.

18.3.2015.
14:49
Play ponuda

Da, dobro ste čuli, popularna poslastica za pse radi se od sušenog penisa. To je za Huffington post otkrio Dan Goodnow, osnivač Natural Dog Company, kompanije koja prodaje upravo takve slastice za pse.

Mnogi vlasnici pasa i veterinari ne znaju za ovu zanimljivost, iako su i sami nazivi proizvoda često sugestivni pa ponekad u nazivu imaju i riječ bull (bik) u nekom obliku.

Ako niste sigurne na koje se to točno slastice odnosi, prenosimo vam i sliku koja će vam sve objasniti:

Dan kaže da godišnje obradi stotine tisuća penisa, koje obrađuje u standardne veličine slastica od 15 i 30 centimetara. Na pitanje o tome kako goveđi penis uopće postane poslastice za pse, Dan odgovara da dijelovi goveda koji se ne iskoriste za ljudsku hranu budu proslijeđeni industriji hrane za pse, a to uključuje i goveđe penise.

Dan je svoju kompaniju pokrenuo prije 5 godina, kada su on i supruga jedno drugome darovali pse kao vjenčani poklon. Pas kojeg je dobio od supruge vrlo je brzo počeo uništavati sve u kući čega se dočepao, od novina pa sve do zida.

Pokušavao je naći nešto što će ga zabaviti i pronašao upravo štapiće od goveđeg penisa. To je smirilo psa do te mjere da ih je Dan poželio i sam prodavati. Sada osim štapića za pse prodaje i razne druge proizvode koji se rade od najrazličitijih životinjskih 'otpadaka' pa tako ima i slasticu od jelenjih rogova, svinjećih uši itd.

Ako vas zanima kako izgleda kada za promjenu čovjek proba goveđi penis, prenosimo vam i isječak iz emisije u kojoj poznati kuhar Gordon Ramsay i voditelj emisije Top Gear James May isprobavaju takvu 'poslasticu'.

Play ponuda
Play ponuda