Play ponuda

'GRUMPY CAT' DOBILA NASLJEDNIKA? / Mačak postao internetska senzacija, pogledajte samo tu facu

Image
Foto: Profimedia

Iako ga društvene mreže već prozivaju novom 'grumpy cat', vlasnica tvrdi da je neobični mačak zapravo jako sladak, drag i zaigran

1.6.2019.
11:07
Profimedia
Play ponuda

Perzijskog mačka, koji konstantno izgleda kao da se ljuti mnogi već prozivaju novom "grumpy cat". Šestogodišnji mačak Louis iz Texasa u posljednje je vrijeme vrlo popularan na društvenim mrežama zahvaljujući svojem specifičnom izrazu lica, zbog kojega izgleda kao da ga sve iritira.

shimmer fallback
shimmer fallback

Poput kakvog čangrizavog djeda

Premda njegovih 3000 pratitelja na Instagramu zvuči mizerno u usporedbi s 2,7 milijuna, koliko je imala originalna "grumpy cat", koja je nedavno uginula, Louisovi obožavatelji vjeruju kako on posjeduje sve kvalitete da bude njezin nasljednik i sljedeća velika zvijezda društvenih mreža.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

(PICTURED: Louis, a six-year-old Persian cat from Austin, Texas) - A Persian cat who constantly looks angry might be Americas new grumpiest feline. Louis, a six-year-old Persian cat from Austin, Texas, could be the grumpiest cat in the country. Whether hes playing with his best friend, Monae, or cuddling up to owner Michelle Alexis, the feline cant help but permanently look enraged., Image: 440383421, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Caters News

UGINULA JE ‘GRUMPY CAT’: Mačka legenda koja je svojom vječno namrgođenom facom uveseljavala milijune

Image
UGINULA JE 'GRUMPY CAT': /

Mačka legenda koja je svojom vječno namrgođenom facom uveseljavala milijune

"Louis je čistokrvni perzijanac, ali me ljudi često pitaju ima li neki genetski poremećaj misleći da je njegovo lice iznimka, ali on je sasvim normalan", rekla je njegova vlasnica Michelle Alexis za Daily Mail. "Neki kažu da moj mačak izgleda kao stari čangrizavac u ljudskom obliku. Obožavaju njegove velike oči koje često stišće."

Još jedan dokaz da izgled vara

Jedan od razloga koji stoje iza Louisova izraza ljutnje možda je i njegov toplo-hladni odnos s drugom mačkom svoje vlasnice. "Kada smo dobili Monae, ona je bila beba, a Louis je već bio odrasli mačak, ali ona ga je dva mjeseca zlostavljala. Stalno ga tuče, ali zapravo ga voli", objasnila je Alexis.

shimmer fallback
shimmer fallback

Iako ga društvene mreže već prozivaju novom "grumpy cat", vlasnica tvrdi da je neobični mačak zapravo jako sladak, drag i zaigran. "Voli se maziti i masirati nam glavu. Naganja laser po kući i igra se svojim igračkama", izjavila je njegova ponosna vlasnica.

shimmer fallback
shimmer fallback
Play ponuda
Play ponuda