Play ponuda

Copy of Pomozite zlostavljanima i napuštenima

shimmer fallback

Volonteri Noine Arke pokrenuli su akciju prikupljanja sredstava nužnih za liječenje i prehranjivanje napuštenih i zlostavljanih životinja, u azilima Udruge. Možete pomoći i vi!

2.12.2009.
18:13
Play ponuda

Ako ne možete udomiti životinju, možete svoje klince razveseliti slikama čovjekovih najboljih prijatelja.

Kupite postere s likovima junaka Arke na kojima će ponosni i neustrašivi Villi ili Tom krasiti zidove dječjih soba. Umotajte poklone u neobičan, sjajni papir s kojeg vam repom mašu slatka dlakava stvorenja ili se utoplite majicama Noine Arke i njezinih štićenika.

Brojite dane i mjesece na kalendaru uz najiskreniji pogled koji ćete ikada u životu sresti.

Sve što vidite i više od toga možete kupiti putem interneta - online kupnjom. Trebate samo posjetiti izlog i birati:

http://www.noina-arka.hr/bcestitke http://www.noina-arka.hr/plakati http://www.noina-arka.hr/ukpapir http://www.noina-arka.hr/nakalendar

Zahvaljujući pokrovitelju UNEXGROUPI, a uz pomoć tiskare STEGATISAK kalendar je oživio i izašao na svijetlo dana.

Kalendar Noine Arke osmislile su i dizajnirale: vrijedna dizajnerica Tina Grgurević, a fotografirale volonterke Gordana Popović i Eva. Za dizajn čestitki, postera i ukrasnog papira svoju maštu su pretočili u stvarnost marketinška agencija Bruketa & Žinić d.o.o, a njihovo tiskanje ne bi bilo moguće da nije bilo: Tiskare IBL, Tiskare Kerssh offset te Tiskare Cerovski.

U azilima Noine Arke, na Veterinarskom fakultetu te u Dumovcu, nalazi se preko 150 ranjenih, bolesnih i napuštenih životinja. Mace, psi, veliki i mali, prošli su sustavna maltretiranja, mućenja i na kraju bivaju odbačena. Mladi tim ljudi koji volontiraju, trude se socijalizirati istraumatizirane životinje, liječiti ih i pomoći im.

Ovim putem pozivaju sve ljubitelje životinja da pomognu, koliko mogu. Možete i donirati: stare deke, plahte, krpe, ručnike, u biti sve što bi pomoglo da se naprave ležajevi u kojima će im biti toplo. Ako vaš pas ili maca ne koristi neki lijek i vama ne treba, možete ga proslijediti azilu. Uz nadzor veterinara prepisuju se terapije bolesnim životinjama. Neophodne su tablete i paste za gliste. Uvijek nedostaje sredstava za zaštitu volontera i za čišćenje kaveza: kirurške rukavice, injekcije, metle, krpe i sredstva za čišćenje.

Neka im ovi blagdani budu malo sretniji.

Prethodni članci:

arti-200907210205006 arti-200901140248006 arti-200811170319006 arti-200812110383006

Play ponuda
Play ponuda