Prikazuje stvarnost / Zvijezde bez photoshopa: popularan Instagram profil optužen za maltretiranje

Image
Foto: Twitter/celebface

Profil Celebface poznat je po prikazivanju slavnih osoba bez photoshopa

24.8.2018.
15:42
Twitter/celebface
VOYO logo

Profil se proslavio 2015. godine zahvaljujući fotografijama na kojima prikazuje poznate glumice, modele, pjevačice i ostale celebrityje sa modifikacijama koje su napravili i bez photoshopa. 

Suptilne promjene koje poznati rade Celebface sasvim je ogolio i tako razbio iluziju 'savršenih' tijela i lica. Uz više of 600 tisuća pratioca na Instagramu profil Celebface ima veliki utjecaj na Instagram publiku, a iza svega stoji 24-godišnjakinja Anna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim usporedbi, Celebface često prikazuje i fotografije poznatih nekad i danas na čemu se vidi koliko su 'posla' na sebi obavili. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno su zanimljiva vrlo približena lica na kojima se vidi prirodna tekstura kože slavnih kao i to koliko je šminke potrebno da izgledaju kakve ih vidim na crvenom tepihu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, popularna je stranica optužena za maltetiranje zbog prikazivanja tuđih nesigurnosti, a čini se da se i svjetski uspješna manekenka Bella Hadid požalila na profil jer se upravo njoj Celebface u svom postu obratio. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hej Bella. Čini se da sad znaš za Celebface jer si me blokirala. Imam poruku za tebe: prekrasna si djevojka, ali imaš ozbiljnih problema.  Tvoj je prijatelj plastični kirurg, ali ne voliš sebe. Roditelji su ti kupili karijeru, ali nisu ti kupili samopouzdanje. 

Želim ti da si sretna jer se ne voliš i nesigurna si", pisalo je u objavi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo