zaštitite oči / Zima je pred vratima, a uz ove naočale možete bezbrižno skijati ili uživati u svježem zraku

Image
Foto: John Pavlish

Francuski brend IZIPIZI predstavio je novi model skijaških naočala s kojima boravak na snježnim padinama postaje uistinu nezaboravno iskustvo

28.11.2018.
7:21
John Pavlish
VOYO logo

Zima je pred vratima, a s njom i već tradicionalne zimske radosti – skijanje, sanjkanje ili jednostavno uživanje u svježem zraku na što većim nadmorskim visinama. No, i tu je potrebno izvršiti neke pripreme, a jedna od najvažnijih je zaštititi oči od nepovoljnih vremenskih uvjeta kao što su hladnoća i jak vjetar. Stoga je francuski brend IZIPIZI, nakon Glacier modela naočala, u caffe baru Figa Garden by Henrik u samom centru grada predstavio novi model naočala Sun Snow.

Image
Foto: John Pavlish

(FOTO: John Pavlish)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što samo ime govori, nove naočale predviđene su za bezbrižno uživanje na svim temperaturama, po kiši, snijegu, vjetru ili jarkom suncu. Posebno dizajnirano duplo staklo i potpuna ventilacija sprječavaju pojavu zamagljivanja, dok elegantan i sofisticiran izgled ovog modela jamči da će pristajati svakom obliku glave. Sun Snow naočale dolaze u dvije veličine (maloj i velikoj) te šest boja, kako bi svatko mogao pronaći model koji mu najbolje pristaje. Nisu zanemareni ni skijaši i skijašice slabijeg vida, kojima dizajn omogućuje istovremeno nošenje naočala za dioptriju. Sve ove karakteristike modela koji će zasigurno osvojiti brojne poklonike i u Hrvatskoj izmamit će osmijeh na lice svakom pravom ljubitelju dogodovština na snijegu.

Image
Foto: John Pavlish

(FOTO: John Pavlish)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo