Nova modna priča / Zagreb Fashion Destination: Pogledajte kako je izgledala prva večer

Zagreb je još jednom pokazao da na našem modnom nebu zauzima najistaknutije mjesto, te je centar u kojem svaki novi modni iskorak i inovacija postaju važan društveni i medijski događaj

8.11.2018.
16:16
VOYO logo

Sinoć je prepuna Tvornica Kulture u Zagrebu bila centar velikog modnog zbivanja koje je okupilo brojne zaljubljenike u modu. Pozitivne energije nije nedostajalo, a čast da otvori Zagreb Fashion Destination 2018., pripala je fenomenalnom Hippy Gardenu, koji je kao poseban gost koji podržava sam projekt, po običaju, oduševio sve prisutne. 

Veliki iskorak u razvoju brenda pokazao je Buba Bu Design by Gorana Milaković, dok je Stolnik potvrdio kvalitetu hrvatskog brenda koji je uvijek prepoznatljiv, ovoga puta u suradnji s obućom Aldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Matea Vrcković

Buba Bu Design by Gorana Milaković  (FOTO: Matea Vrcković)

Mladi dizajneri Les Emaux, također su oduševili sve i bili pozdravljeni snažnim pljeskom. Callegari je iznenadio zanimljivom i kvalitetnom kolekcijom dok su se mnoge dame prepoznale upravo u prekrasnim kreacijama brenda Identity by Igor Djuga koji je oduševio originalnošću. Svojim kreacijama, pažnju je plijenio i brend Lore za čije frizure je zaslužan mladi kreativac Ivan Pernar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Matea Vrcković

Lore (FOTO: Matea Vrcković)

Na ovom jedinstvenom modnom događaju, prisustvovala su i broja poznata lica poput Marijane Mikulić, Mie Begović, Almire Osmanović, Edvina Liverića, Andree Šušnjare, Tihane Zalepugin Harapin te mnogih drugih, koji nisu skrivali oduševljenje onim što su vidjeli, a osvježenje su potražili u novom napitku, Smartwater.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Matea Vrcković

 Les Emaux  (FOTO: Matea Vrcković)

Za prekrasne frizure modela zaslužan je službeni hair service KEUNE team, koji je predstavio najnovije trendove za nadolazeću sezonu, dok su se za šminku pobrinuli Callegari stručnjaci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagreb Fashion Destination, neka je nova modna i medijska priča koja je, sada i službeno, odlično prihvaćena i koja je definitivno vrijedna pažnje. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo