Play ponuda

VIDEO: / Okrunjena najljepša punija Brazilka

shimmer fallback

U Brazilu je okrunjena punašnija kraljica ljepote, 37-godišnja Barbara Monteiro. Na natjecanju je 26 djevojaka pokazalo da ljepota dolazi u različitim oblicima i veličinama.

1.2.2012.
11:49
Play ponuda

Izbor za brazilsku Miss Plus Size prvo je takve vrste u toj državi, ali organizatori najavljuju da će poput svakog drugog izbora ljepote održavati svake godine.

Natjecateljice su došle iz cijelog Brazila, a njihova je težina varirala od minimalno 80 kilograma do maksimalno 110 kilograma.

'Ovo je poput svakog drugog natjecanja, nije drugačije od drugih izbora ljepote. Ali, postoji razlika – ovdje biramo pravu ljepotu, ne postoje kriteriji koje je nametnula modna industrija poput toga da morate biti vitki. One su jednostavno ono što jesu i po tome će se birati', izjavio je organizator natjecanja.

Natjecateljice su se predstavile u ležernooj odjeći, haljinama i kupaćim kostimima. Neke su pokazale više, dok su se neke skrivale iz parea.

Pobjednica izbora je 37-godišnja Barbara Monteiro, koja je izjavila kako je vrlo ponosna što će predstavljati punije Brazilke i tako se boriti protiv diskriminacije.

Barbara je osvojila šest tisuća dolara i 15-dnevni put u Švicarsku, gdje će pohađati besplatni tečaj modelinga.

Play ponuda
Play ponuda