Play ponuda

'Uživam u 40-ima! Osjećam se zdravo i seksi'

shimmer fallback

Kate Walsh (44) pokazala je svoje seksi tijelo na naslovnici ožujskog broja magazina SHAPE. Glumica je otvoreno progovorila o krizi srednjih godina, mršavljenju, pušenju i plastičnoj kirurgiji.

20.2.2012.
12:14
Play ponuda

'Znam! Bila sam prestrašena, ali stvarno sam htjela napraviti naslovnicu gola, posebno za SHAPE, jer je časopis o voljenju sebe iznutra i izvana. Sada se osjećam stvarno zdravo, samopouzdano i seksi. Uživam u četrdesetima i to sam htjela podijeliti. Je li to kriza srednjih godina? Vozim Porsche, dakle, možda je', prokomentirala je Kate Walsh svoju prvu golišavu naslovnicu.

Što se tiče dijete, Kate priznaje da je probala sve i svašta. 'Kada sam prvi put prestala pušiti, išla sam na dijetu na bazi juhe od kupusa. Živjela sam u hotelu u L.A.-u i, vjerujte, ne želite kuhati to smrdljivo povrće u hotelskoj sobi.' A kako joj uspijeva izgledati tako dobro? 'Održavam liniju pazeći na porcije. Radije ću pojesti malu porciju nečeg sjajnog, nego veliku porciju dijetalne hrane. Neku večer sam s prijateljem išla na talijansku hranu i sve smo podijelili popola', kaže Kate.

Glumica je prestala pušiti prije tri godine, nakon brojnih pokušaja u 20-ima i 30-ima. 'Priznajem, nekada sam uživala u pušenju. Ali iz perspektive zdravlja, nije uopće pametno. Otac mi je umro od raka pluća kada sam imala 22 godine. Kada sam prestala, svi su mi rekli da će to za mene biti super i da ću se osjećati sjajno, ali nisam. Nedostaje mi. Bilo bi dobro da mogu samo povremeno zapaliti, ali nisam taj tip. Odmah se navučem', priznaje glumica.

Što se plastičnih operacija tiče, glumica kaže: 'Živimo u čudnom vremenu kada su plastične operacije postale uobičajene, poput bojenja kose. U svom zanimanju trebam prilagodljivo lice.' Ipak, Kate ne osuđuje one koji se odluče na takav tip operacija. 'Svatko ima svoju granicu. Facijalni i laserski tretmani su moja. Ali ako netko želi otići korak dalje, to je njegovo pravo', objašnjava.

Njezina prava boja kose je plava. 'Naravno, moja prirodna boja je s vremenom potamnjela, ali sam je dugo vremena posvjetljivala kako bih zadržava plavu boju. I mogu vam reći, puno sam više privlačila muškarce', objašnjava Kate, koja je zbog uloge postala crvenokosa. 'Prije sam se osjećala kao varalica. Kao crvenokosa sam jača i drskija. Puno više mi odgovara.'

Play ponuda
Play ponuda