HOLIVUDSKE ZVIJEZDE KOJE SE NE BRIJU 'DOLJE': / Ove slavne žene vole svoj intimni grmić i toga se ne srame

Image
Foto: Getty/Instagram

Modna Biblija tvrdi da je prirodni look postao nova brazilka i da će se sigurno zadržati kao trend

14.11.2018.
11:50
Getty/Instagram
VOYO logo

Za mnoge suvremene žene, čini se da je popis stvari koje moraju raditi da bi se svidjele muškarcima beskonačan. Zato je televizijskoj zvijezdi Sami Lukis puknuo film i javno je priznala što je od nje zahtijevao jedan potencijalni ženik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fantazije iz pornića

"Njegov glavni uvjet bio je da napravim brazilsku depilaciju ili u suprotnom neće hodati sa mnom. Dlačice na intimnom području za njega su neoprostive i on se toga drži", ispričala je voditeljica za Daily Telegraph.

Image
VOLE LI VIŠE ĆELAVU ILI DLAKAVU? /

Muškarci priznali što doista misle o stidnim dlačicama na ženama

Iskusna 48-godišnjakinja nije se dala smesti, već je ispitala frajerov odabir i njegovo navodno pravo da izlazi samo s obrijanim ženama. "Pokušala sam mu održati lekciju o tome kako je odbijanje nečega što je sasvim prirodno jako plitko; fantazije o pornoglumicama. Rekla sam mu da svaka žena ima pravo raditi ono što joj odgovara, a to podrazumijeva i održavanje njezina intimnog područja", kazala je Lukis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Giphy

Grmić je opet u modi

Čini se kako njezin bivši partner nije pročitao Vogueov članak o tome kako se "grmić" vraća u modu. Modna Biblija tvrdi da je prirodni look postao "nova brazilka" i da će se zasigurno zadržati kao trend, prema ginekologinji Eden Fromberg.

"Žene postaju svjesnije toga da su naša tijela puno više od vizualnog dojma i igračaka za seks, što su nametale prošle kulturalne norme", objasnila je stručnjakinja za Vogue. Čak su i neka slavna imena, poput Gwyneth Paltrow, Lady Gage i Cameron Diaz, priznala kako preferiraju prirodan izgled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo