Play ponuda

MILF-ica od koje možete puno naučiti

shimmer fallback

Iako ima 39 godina i majka je četvero djece, američki model i TV voditeljicu Brooke Burke to ne sprečava da izgleda i više nego odlično.

14.12.2010.
18:11
Play ponuda

Brooke Burke nije jedna od onih koje često imamo priliku vidjeti na naslovnicama poznatih magazina, ali ima takvo tijelo da smo se ugodno iznenadili vidjevši fotografije snimljene za magazin Shape.

Ova TV voditeljica i model krasi naslovnicu siječanjskog izdanja 2011., a za tu je priliku otkrila i nekoliko tajni njezinog odličnog izgleda.

'Isprobala sam sve dijete koje možete zamisliti, čak i one najluđe, ali tek sam nedavno shvatila što moje tijelo treba, a to je vježbanje', objasnila je ova 39-godišnja MILF-ica.

Osim toga ona tvrdi da je seksipil stanje uma, a to je jedna od njezinih dnevnih mantri.

Nadalje, savjetuje da za dobro tijelo i ostanak u formi stalno treba vježbati, nema izgovora za preskakanje takvih aktivnosti, a poželjno je i jesti, kako ona kaže - puno i redovito.

Uz to vam je potrebno samopouzdanje te vaša vlastita lista motivacija. Inače, Brooke Burke piše i blog na stranici modernmom. com na kojem savjetuje ženama, pogotovo majkama, da se trebaju izboriti za sebe.

Play ponuda
Play ponuda