maneken koji obećava / Marko Lovrić - novo lice na našoj modnoj sceni!

Vrijeme je za neka nova lica na našoj modnoj sceni. Ovotjednog junaka pronašli smo u Sarajevu - Marko Lovrić rodom je iz okolice Šibenika, a kako je završio u susjednoj BiH te zašto ga nazivaju licem koje itekako obećava?

26.1.2014.
18:06
VOYO logo

Prvo je osvojio Milano i Pariz, zatim je europske modne prijestolnice zamijenio dalekim istokom, a uskoro se sprema pokoriti i zapad. MarkoLovrić će preko bare kroz Bašćaršiju! Posljednja epizoda ovog bezobrazno zgodnog i jako uspješnog hrvatskog modela iz Vodica upravo traje u Sarajevu.

"Ima sličnosti, dosta su mi slični po mentalitetu čak sličnije nego u Zagrebu, tamo je tempo malo žešći, oštriji, brži, ovdje je sve malo više 'leđere' kao u Dalmaciji tako da mi njihov mentalitet jako dobro odgovara. Kad sam došao prva 2 mjeseca sam se udebljao 7 kila, studentski način i tempo više nije da trčim s bookom, nije, jedem, sjedim, učim itd, a većinom su to bili pite, bureci, ćevapi, baklave koje si navela tako da sad polako počinjem paziti", kazao nam je maneken Marko Lovrić.

Glavni krivac za njegov dolazak je mlada bosanskohercegovačka dizajnerica Anida Kapo na čiji je poziv Marko stigao u Sarajevo. Usporedno s modnim, rješava i studentske obveze, pa će uz titulu jednog od najpoželjnijih modela uskoro nositi i onu diplomiranog doktora veterine. No jedina džungla kojoj bi se, za sad, volio posvetiti je ona modna.

"Planiram ostati u ovom poslu jer to je posao koji te uzme. Mislim ne drogiram se, ali to je neka vrsta moje droge. Volim putovati, to mi je nekako stil života, osjećam se kao 'đipsi' samo sa putnom torbom i idemo".

Prve poze je napravio u Midikenu iz kojeg je krenuo u pohod na europska središta mode. Uz poneku stanku od revija i modelinga snimao je reklame, pozirao za naslovnice i editorijale, našao se ispred svih bitnih fotoobjektiva i potpuno zaludio južnoameričko i azijsko tržište.

Nakon dvije i pol godine na dalekom istoku, Marko sada sanja daleki zapad.

"Radimo na tome, sprema mi se radna viza i po završetku studija, imam još šest ispita, planiram se preseliti u New York pa ćemo vidjeti kako će to sve ići. Naravno nikad ne možeš reći - uspjet ću ili neću uspjet, trebaš otići pa makar da probam jer to je tržište na kojem nisam još do sada bio", kazao je Marko.

Sanja o Americi, tajno priželjkuje titulu zaštitnog lica slavnog Diora i povlači prve poslovne poteze s druge strane modnog biznisa.

"Ja sam odlučio uzeti stvar u svoje ruke i pokrenuti svoju internacionalnu agenciju sa sjedištem u Zagrebu. Planiram raditi s modelima koje upoznajem putem, većina nije zadovoljna s matičnim agencijama pa su mi dali prava da ih zastupam u svijetu".

Bez brige, iako se baca u biznis, ovim će pogledom još neko vrijeme zavoditi - s piste, ispred, ali i iza fotoobjektiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo