U 56. tako dobro izgleda da svima mora dokazivati da nije stavljala Botox

Glumica Madeleine Stowe koja utjelovljuje lik negativke Victorije Grayson u popularnoj seriji Revenge unatoč svojih 55 godina plijeni pažnju ljepotom.

20.9.2013.
11:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Predivna glumica otkrila je časopisu New Beauty tajnu svoje ljepote, a po svemu sudeći, nje se svaka žena može držati.

'Majka mi je rekla: Izbjegavaj sunce i nemoj se mrštiti. Vrištala bi kada bih naborala čelo', kazala je Stowe časopisu. 'Sada svi misle da sam se botoksirala, i moram napraviti taj izraz lica da dokažem da nisam.'

Ipak, nije uvijek bila presretna svojim izgledom. 'Koncept dostojanstvenog starenja bio mi je doista zanimljiv. Čim navršite 30, odlično je. Onda uđete u rane 40-e i sjajno je. A onda postane malo kvrgavo, odjednom se osjećate kao da je još nije mnogo toga ostalo. Prolazite kroz sve te emocionalne promjene i nekad se dosta osjećate tmurno - kao da samo prolazite kroz život, bez cilja, samo se krećete', rekla je Madeleine Stowe.

No, opustila se i 'oslobodila' tek kada je ušla u 50-e i tada se prestala zamarati stvarima koje su je brinule dok je bila mlađa. Priznala je kako bi se estetski gledano rado vratila u 30-e, ali s emotivne strane je vrlo zadovoljna i ne osjeća pritisak starenja. Kaže kako je sada puno sretnija i zadovoljnija nego dok je bila mlađa.

Za New Beauty je otkrila kako radi vježbe za lice što joj je puno doprinijelo mladolikom izgledu. Tvrdi kako su za kožu najbolje dvije stvari, a to su uredan san i voda, pa se toga drži već godinama.

Protiv bora se nije borila botoksom niti bilo kojim operativnim ili laserskim zahvatom je, jer tvrdi kako ne vjeruje u to. Redovito prakticira masažu lica koja uključuje alphahydroxy kiseline i terapiju kisikom.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali