Play ponuda

Nekad se sama grozila svojih fotki u bikiniju, a vidite je samo sad!

shimmer fallback

Prije nekoliko godina poznatu su glumicu Jennifer Love Hewitt užasnule vlastite fotografije u bikiniju objavljene na naslovnicama širom svijeta, pa je odlučila nešto poduzeti u vezi s time.

15.2.2013.
10:44
Play ponuda

Sada, u 33. godini, zvijezda serije Šaptačica duhovima ima na što biti ponosna. Njezin su se trud i napor itekako isplatili, što je pokazala fotkajući se u bikiniju za naslovnicu Shapea za ožujak.

Zahvaljujući ustrajnosti i strogom režimu Jennifer je istopila neželjene kilograme i odvažno pokazala svoje zategnuto i seksipilno tijelo pred očima javnosti.

'Sporne' fotografije uslikane 2007. godine pomogle su joj da uvidi kako zaista ima problema s linijom te da je krajnje vrijeme da nešto poduzme u vezi s time.

'Kada su napravljene te fotografije nisam išla u teretan niti sam se zdravo hranila, no taj je trenutak bio prijeloman za moju odluku da počnem vježbati i pravilno se hraniti', izjavila je poznata glumica.

Svoj bombastični izgled danas duguje kombinaciji joge i plesa pod nazivom Buti te posebnom režimu prehrane.

Osim što joj ide dobro na privatnom planu te se navodno nalazi u vezi s glumcem Brianom Hallisayom, u istom tonu nastavlja i na poslovnom. Za svoju ulogu u uspješnoj seriji The Client List bila je nominirana za Zlatni globus ove godine.

Play ponuda
Play ponuda