razina PRO / Dnevna njega: čišćenje lica je ključ prekrasnog tena

Image
Foto: Thinkstock

Uklanjanje šminke se ne smije svesti isključivo na postavljanje temelja za novi sloj šminke

16.4.2018.
10:00
Thinkstock
VOYO logo

Crvene femme fatale usne ili konturiranje lica poput Kim Kardashian: šminka nam omogućava da na van izrazimo sve što osjećamo negdje duboko u sebi. Šminka je zabava, svakodnevna suputnica žena i naš mali eliksir dobrog raspoloženja. Većina vjeruje kako je prava tajna i umješnost nanijeti je. No, pravi znalci znaju da je zapravo prava umjetnost uklanjanje iste. 

Sad kad smo zagolicali vašu maštu, dopustite nam da vam predstavimo umjetnost. Lice je slikarsko platno za umjetnike poput naše najpoznatije vizažistice Simone Antonović. Samo jedan potez kista i isti model može biti vamp žena ili nevini anđeo. “Šminka svakoj osobi omogućava da se izrazi, usavrši svoj izgled i djeluje na svoje raspoloženje. Svi znaju koliko je važno odabrati kvalitetnu šminku, ali često zaboravljaju kako se ključ prekrasnog tena skriva u korištenju jednako kvalitetnih proizvoda za uklanjanje šminke. Nema rutine dnevne njege lica bez njih. Oni zatvaraju i povezuju magični krug jer šminka bolje izgleda na temeljito očišćenom i njegovanom licu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, uklanjanje šminke se ne smije svesti isključivo na postavljanje temelja za novi sloj šminke. Dubinsko čišćenje svake večeri ključno je za ljepotu vaše kože. Svi važni preparativni i regenerativni procesi u koži se događaju tijekom noći. Ako su naše pore začepljene ostacima šminke, ovaj proces će biti narušen. Koža će na to reagirati crvenilom, iritacijom, suhoćom i/ili nečistim tenom.

Image

Dugotrajnu, vodootpornu i profesionalnu šminku je osobito teško ukloniti. Iz tog razloga, NIVEA je razvila MicellAIR EXPERT liniju proizvoda čije korištenje savjetuju profesionalni vizažisti širom svijeta. Inteligentna MicellAIR® TEHNOLOGIJA privlači čestice prljavštine iz kože poput magneta, a istovremeno je hidratizira.  Iako snažno djeluju i uklanjaju sve nečistoće, istovremeno su iznimno blagi prema koži. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo