OGLAS

počnite odmah / Brzinsko mršavljenje: Kako skinuti kilograme u pet dana?

Image
Foto: www.profimedia.hr

Ustvari je vrlo jednostavno, samo se treba pridržavati nekoliko pravila i za pet dana izgledat ćete odlično

19.2.2020.
15:05
www.profimedia.hr
VOYO logo

Bliži vam se obiteljsko slavlje, prijateljičino vjenčanje ili neki drugi bitan događaj i želite zabljesnuti u omiljenoj haljini, no u nju ne možete ući... Može li  se u pet dana "izbrusiti" liniju? Naravno da može! Evo što vam je činiti.

  • Svaki dan vježbajte

S obzirom da govorimo o periodu od pet dana, nema preskakanja treninga. Kalorije treba saorjeti kako bi se vidio pomak na vagi. Redoviti treninzi su najbrži način mršavljenja. Svaki dan odradite trening u trajanju 55 minuta, Odličan izbor je trčanje, aerobik ili plivanje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čaj za mršavljenje: pomaže li zaista kod gubitka kilograma?

Image
Foto: Pexels
Image
Foto: Pexels

(FOTO: Pexels)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • Obilno doručkujte

Kada smo kod brzog mršavljenja, nema važnije obroka od doručka. Ne preskačite ga. Obilan doručak pokrenut će metabolizam, a brzi i aktivan metabolizam bitan je za skidanje kilograma. Jaja, osobito bjelanjci, dobar su izbor, a osim njih odlične za doručak su i zobene pahuljice. I jedna i druga namirnica sadrže puno proteina, koji su važni za mršavljenje. Ugljikohidrate u ovih pet dana svedite na minimum, a zaboravite i na slatko i alkohol.  

Doručak za mršavljenje: Započnite dan ovako i kilogrami će se topiti sami od sebe

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • Brojite kalorije

Brojanje kalorija važno je za brzo mršavljenje, odnosno instant dijete. Svedite ih nam minimum, onoliko koliko vam treba da neometano funckionirate kroz dan. Ako dnevno unesete 3000 kalorija, smanjite li dnevni unos za samo 700, mogli biste izgubiti pola kilograma svaki dan. Kada osjetite glad prvo ju pokušajte utažiti vodom, nerijetko smo samo žedni. Osim toga, voda je izuzetno bitna kod mršavljenja, ali i inače za zdravo funkcioniranje organizma. 

Držite li se ovih savjeta, kilograme ćete izgubiti u pet dana, no nakon toga ne pretjerujte s dijetom, već usvojite zdrave navike i održavajte težinu na najbolji mogući način, bez restriktivnih dijeta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Azbuka našeg života
Love Island: All stars
Brak na prvu
Hell's kitchen
Dosje Jarak
default_cta
Poseta
Obiteljske tajne
Opake djeveruše
San snova
Priča o čarobnjaku
default_cta
Zbrka u uredu
Ljubavna zamka
Trener ubojica
VOYO logo