Tjestenina s umakom od pistacija

Kuhari Frank Falcinelli i Frank Castronovo su poznati po pripremanju iznimno ukusnih, a ujedno i nevjerojatnih jednostavnih jela. Ovaj umak ima ključni sastojak koji ga čini iznimnim.

21.3.2013.
13:34
VOYO logo

Za pripremu ovog jela potrebno vam je svega pola sata.

Sameljite pistacije. Dodajte maslinovo ulje, metvicu i češnjak, promiješajte da se svi sastojci prožmu. Prebacite u posudu, umiješajte pola šalice parmezana i mladog luka te posolite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U lonac posoljene kipuće vode stavite tjesteninu dok ne bude 'al dente'. Ocijedite, ali pola šalice te vode sačuvajte. Vratite tjesteninu u lonac i prelijte sačuvanom vodom iz šalice i umakom.

Prokuhajte kratko na laganoj vatri, a tjesteninu nemojte miješati već je protresite u loncu sve dok ne bude prekrivena umakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju, po želji možete dodati parmezan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo