Želite privući sreću, ljubav, novac i pozitivnu energiju? Ovo stavite ispod kreveta (a ovo nemojte nikako)

Image
Foto: myinterior/instagram

Slijedite nekoliko jednostavnih pravila i bit ćete zadovoljniji nego ikad prije

28.2.2017.
9:00
myinterior/instagram
VOYO logo

Tijekom dana ili tijekom noći, kada ležimo, odmaramo ili spavamo u svojim krevetima, naš um podsvjesno upija energiju mjesta na kojem se nalazimo, stoga se ispod kreveta, prema Feng shui pravilima, ne bi trebalo nalaziti ništa.

No, postoji i jedan izuzetak. A jedan jedini predmet koji slobodno možemo staviti ispod kreveta, a neće ometati protok energije niti će je kvariti, jest takozvana 'kutija s blagom'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ta kutija predstavlja alat koji skuplja pozitivne namjere, želje i ciljeve te nas nesvjesno tjera da ih ostvarujemo, a evo što se u njoj mora nalaziti i kako bi ona trebala izgledati.

Kakva kutija vam treba?

Image
Foto: camelbackflowershop/instagram

Najvažnije je da kutija bude izuzetno kvalitetna. Ako kutija ima čvrsti poklopac, to će predstavljati sigurnu i stabilnu energiju, dok će kutija bez poklopca predstavljati otvorenu i i slobodniju energiju. I zapravo su i jedna i druga jednako dobre, ovisno o tome što vi želite i što vam treba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se materijala tiče, nekoliko je potencijalnih opcija. Za početak, možete se odlučiti na drvo, koje predstavlja prizemljenu energiju rasta, napretka i djelovanja. Zatim kutija koja je obrubljena zlatom (ili njegovom imitacijom), srebrom ili draguljima pojačava osjećaj obilja. Staklena kutija podiže energiju jasnoće, pletena kutija predstavlja slobodno i prirodno kretanje i nesputanost, dok zemljana ili keramička kutija predstavlja energiju pažnje, brige, njege i milosti.

Što staviti u kutiju?

Image
Foto: myinterior/instagram

Kada je pak riječ o tome što biste trebali staviti u svoju kutiju, prvo sami sebi morate postaviti pitanje: "Što će me učiniti sretnim?" I zapravo je vrlo jednostavno, jer morate odabrati predmete za koje mislite da će vam u život unijeti pozitivnu energiju i ono što samo vi želite. Neka to budu predmeti koji će predstavljati vaše životne želje i aspiracije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako želite više novca, kutiju ispunite novčanicama, nakitom, dukatima, zlatom, dragim ili poludragim kamenjem, kristalima, ali u nju nemojte stavljati kovanice. Ako pak želite ljubav, kutiju napunite crvenom bojom - svijećama, prirodnim mirisima, mirisnim kremama i uljima.

Iako će utjecaj ove energetske kutije s blagom biti učinkovit gdje god da se ona nalazi ispod vašeg kreveta, idealno mjesto ipak je ispod vašeg pupka. Tako ćete se suptilno 'hraniti' energijom koju kutija odašilje, a obavezno je morate pregledavati i osvježavati svaka tri mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo