Ako ste ikad doživjeli trovanje hranom, onda znate da se ne radi o ugodnom iskustvu, no jedan TikToker kao da želi provesti dan uz WC školjku "kuhanjem" piletine u sudoperu.

Dok se neki komadi mesa mogu peći slabije tako da ostanu crvenkasti iznutra, s piletinom to nije slučaj. Naime, ona se mora ispeći do kraja, a u protivnom ćete se otrovati ili zaraziti salmonelom.

Unatoč toj činjenici, TikToker Succhefful pokrenuo je trend kojim su zgroženi kuhari i zdravstveni djelatnici diljem svijeta budući da piletinu priprema u - sudoperu, piše UNILAD.

U videu koji je snimljen iz šale, chef je bacio komad pilećih prsa u sudoper i pričekao da ga topla voda "skuha". Meso poprimi bjelkastu boju, no to ne znači da je dovoljno skuhana. Na kraju ju je TikToker "posušio" kuhinjskim ubrusima i servirao uz malo kuhane brokule.

Kako bi pokazao koliko je uspješan ili pak užasan njegov pokušaj kuhanja piletine, "kuhar" je je prerezao i pokazao sirovo meso iznutra.

Jelo je nazvao "piletina iz sudopera" i našalio se: "Ako ju nikad u životu niste probali, niste živjeli".

Iako svi imaju svoje preferencije oko hrane, ne bismo preporučili da za inspiraciju za idući obrok pronađete na TikTok profilu Succhefful.