Svinjski gulaš s kiselim paprikama

Image

Za hladne dane i puni trbuh. Svinjetina začinjena paprikom omekšat će njezin težak okus, a ukoliko volite pikantno, uvijek možete u gotovo jelo dodati usitnjenu sušenu ljutu papričicu.

22.4.2021.
14:12
VOYO logo

Sastojci za svinjski gulaš:

1/2 kg svinjskog buta mast 3 glavice luka mrkva korijen peršina 2 kisele paprike slatka ljevena paprika sol, papar

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priprema svinjskog gulaša:

Meso operite, očistite od masnoće, narežite na kockice i prepržite na masti, pa ga izvadite i na masnoći prepržite usitnjeni luk i povrće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada paprike omekšaju, dodajte meso, i vruće vode, toliko da se prekrije sadržaj. Posolite i poparite.

Kuhajte na umjerenoj vatri dok meso ne omekša. Poslužite uz kruh ili krumpir pire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo