Slavni kuhar Anthony Bourdain, ne štedeći riječi, opisao je tri trenda koja ne može smisliti. Ako vidite na meniju slidere, male burgere od govedine kobe, istog trena otiđite.
CIJELO VRIJEME JE KRIVO PRIPREMATE: Anthony Bourdain otkrio svoju tajnu savršene kajgane
"Slideri kobe - ne postoji gori gatronomski kriminal, zapravo to je epicentar seratorstva. Ako vidite to na meniju u restoranu koji ste ušli - čelom nazad. Ništa dobro ne može izaći iz toga. Bit ćete u moru nadobudnih financijaša koji si 'daju pet' i ostalih ljudi koje ne želite blizu" kaže Bourdain, prenosi Independent. Inače, govedina kobe je meso posebno tetošenih krava iz Japana, a samljeti ih u pljeskavicu je u najmanju ruku uništavanje savršenog komada mesa, a u najgorem zločin nad svime što je sveto.
VIDEO: Niste bili u Hrvatskoj? Vi ste idiot!
No još je bio oštriji prema drugom novitetu gastronomske ponude.
"To čak nije hrana. Jestiv je taman koliko i lubrikant za seks, a i po sastavu se ne razlikuje", komentirao je famozno ulje od tartufa.
Ni brunch, neprirodni bastard doručka i ručka, nije po volji gastroznalcu. "Užasan, cinični način da se riješite ostataka od doručka koje naplaćujete tri puta više nego što biste običan doručak", jasan je Bourdain.