Mekanom čokoladnom biskvitu nalik na mali dvorac koji krije tekuću neodoljivu unutrašnjost jednostavno ne možete reći ne. Vrlo jednostavan, a voljet će ga apsolutno svi kojima ga ponudite. Garantiramo.
Sastojci:
- 2 jaja
- 100 g čokolade za kuhanje
- 100 g šećera
- 100 g brašna
- 100 g margarina
- 1 vanilin šećer
Priprema:
- Zagrijati pećnicu na 250 °C. Na pari otopiti čokoladu i margarin. Jaja umutiti sa šećerom i vanilin šećrom te dodati otopljenu čokoladu.
- Smjesi dodati brašno te dobro sve povezati. Margarinom i brašnom premazati keramičke posudice te u njih ulijati smjesu.
- Peći u pećnici točno 10 minuta kako bi unutrašnjost ostala tekuća. Kada je kolač gotov izvaditi ga iz posudica, po želji posuti šećerom u prahu. Uživajte!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa