Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuhinja i recepti /

Priprema telećih kotleta: pripremite teleći kotlet u vinu s bosiljkom

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Priprema telećih kotleta moguća je na različite načine. Donosimo vam recept kako pripremiti teleći kotlet u vinu s bosiljkom. Uživajte u ukusnoj teletini koja se kupa u umaku od vina i neodoljivog bosiljka, a za predjelo pripremite juhu od peršina, a kao prilog zapečene punjene šampinjone.

Teleći kotleti u vinu s bosiljkom

Sastojci za pripremu telećih kotleta:

8 telećih kotleta 100 g maslaca 1 dl bijelog vina 3 žlice bistre teleće juhe (može i one iz kocke) 1 žlica maslaca 1 žličica usitnjenog bosiljka sol i papar

Priprema telećih kotleta:

Kotlete operite, posolite i popaprite te kratko popržite na ugrijanom maslacu, s obje strane. Smanjite vatru i pržite još 15 minuta, izvadite ih i stavite na ugrijani tanjur

U sok od pečenja ulijte bijelo vino i kuhajte dok ne provrije uz neprestano miješanje kako bi skinuli sav zapečeni sok s dna posude.

Dodajte juhu, bosiljak, pustite neka provrije pa prelijte preko kotleta i poslužite.

Juha od peršina

Zapečeni punjeni šampinjoni

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike