Pikantna i mirisna 'jaja na oko': kako ispreći jaja na oko

Image

Jaja su omiljeno zbog vrijednih sastojaka i brojnih načina i lakoće pripreme.

3.5.2021.
10:16
VOYO logo

Sastojci za jaja na oko:

svježa jaja - količina po potrebi (u veliku tavu stane do 6 jaja) mala glavica luka 3 režnja češnjaka Vegeta origano sol, papar 4 male suhe, ljute, papričice naribani sir po izboru maslinovo ulje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priprema jaja na oko:

Očistite češnjak i luk, oboje sitno narežite, pa na tavi (teflonska je odličan izbor) na malo ulja popržite luk dok ne postane staklast.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na luk dodajte jaja i smanjite vatru. Jaja posolite, popaprite, dodajte usitnjene ljute papričice i malo Vegete, pa pospite ravnomjerno origanom i usitnjenim češnjakom.

Kada nestane sluzi na jajima, pojačajte vatru i pospite ih naribanim sirom ili parmezanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jaja možete poslužiti uz preprženu šunku i kiselo ili sezonsko povrće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo