Pečene šljive s orasima

Jednostavna i ukusna, cijenjena još od doba Rimljana, šljiva je našla mjesto u kuhinjama svijeta. Dodaje se mesnim jelima, kolačima i sokovima.

8.3.2011.
15:38
VOYO logo

Recept je vrlo jednostavan i brz, a okus ovog deserta oduševit će i one zahtjevnije uživatelje hrane.

Sve što vam treba su šljive, orasi i šećer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kilogram šljiva očistiti od koštica, pa u svaki plod staviti očišćen orah.

Poslagati šljive u pleh za pečenje i prekriti šećerom, (200 gr šećera na svaki kilogram šljiva) i peći oko 10 minuta na visokoj temperaturi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pečene šljive ukrasite mljevenim orasima. Možete ih poslužiti vruće uz kuglicu sladoleda od vanilije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 20
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo