Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuhinja i recepti /

Pečene masline u tijestu na kuhanoj blitvi

Stoljećima su već cijenjene u kulinarstvu, ali i u medicini. U njihovom okusu uživa se uz vino, sireve ili, pak, uz pršut.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Priprema:

Ugrijte pećnicu na 200 stupnjeva, a za to vrijeme u zdjeli izmiješajte sir, maslac, brašno i cayenne papar.

Zagrabite jednu žlicu i oblijepite oko masline, zarolajte. Ponovite s ostale 23 masline. Postavite na kalup za pečenje. Pospite slatkom paprikom. Pecite 15 minuta ili dok ne dobije zlatnu boju.

Poslužite tople kao predjelo uz kuhanu blitvu začinjenu maslinovim uljem i češnjakom.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike