Lubenica s votkom i maraskinom

Osvježenje stiže u obliku miksa lubenice, breskve, kupine i borovnice uz alkoholni dodatak. Poslužite dobro ohlađeno i uživajte polako i umjereno.

15.7.2011.
17:32
VOYO logo

Priprema:

Lubenicu izrežite do dvije trećine, izvadite 'meso' i sjemenke, ali sačuvajte sok koji je iscurio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napunite je bobičastim voćem, kao i narezanih i oguljenim breskvama, a potom ulijte votku i maraskino. Tako napunjenu lubenicu poklopite i vratite u hladnjak da se dobro ohladi.

Služite je u visokim čašama s kockicom leda ili zdrobljenim ledom. 'Pijanu' lubenicu služite u visokim čašama sa jednom manjom kockom leda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo