Play ponuda

BRZO, JEDNOSTAVNO I BEZ SUZA / Lik otkrio genijalan trik za rezanje luka, ekipa oduševljena: 'Ovo mi je promijenilo život', ali ima i onih sumnjičavih

Mnogi u komentarima su bili šokirani kada su vidjeli ovaj hack, neki su tvrdili da bi im mogao promijeniti život, ali neki ističu dosta nezgodan problem

30.12.2022.
10:08
Play ponuda

Rezanje luka često može biti naporan zadatak ispunjen suzama, ali jedan korisnik TikToka postao je viralan nakon što je podijelio svoj zgodni trik za rezanje luka koji su njegovi fanovi ocijenili kao nešto "što im je promijenilo život".

TikToker @casa_tips predstavio je svoj hack koji zahtijeva samo jedan jednostavan alat koji sigurno imate u kuhinjskim ladicama.

U jednom od svojih isječaka, koji je sada pogledan gotovo 10.000 puta rekao je da korištenjem jednostavnog gulilice za povrće posao rezanja luka ne mora biti težak posao.

Rekao je: "Bijeli ili crveni luk? Koji više volite jesti? Recite nam u komentarima. Vilica + jaka gulilica made in Germany = epic win!"

U snimci se može vidjeti kako samo prelazi gulilicom za povrće preko luka koji ga sitno nareže, što znači da se ne morate nositi s uobičajenim problemima koje dolaze s rezanjem luka.

Play ponuda

Mnogi u komentarima bili su šokirani kada su vidjeli ovaj hack, a neki su tvrdili da bi moglo promijeniti život.

Jedna osoba je u komentarima napisala: "Čovječe, upravo si mi promijenio život." Dok je drugi izjavio: "Ovo je genijalno!" Treći je napisao: "U mojih 29 godina na ovoj zemlji zašto mi ovo nikad nije palo na pamet!"

Ali drugi nisu bili toliko sigurni da bi gulilica za povrće bila pravi alat za posao jer je netko rekao: "Ovo je zapravo jako korisno, ali gulilica mora biti superoštra."  Dok je netko drugi napisao: "Nikada u životu nisam imao ovako oštru gulilicu."