KUHARICA IZNENADILA SAVJETOM: /

'Ova jela nikad ne naručujte u restoranu!' Kad vidite razlog, sve će vam biti jasno

Image
Foto: shutterstock

Ma koliko se trudili, kuhari u restoranima ne mogu postići da ova jela imaju isti okus kao ona pripremljena kod kuće

20.11.2020.
13:26
shutterstock
VOYO logo

Odlazak u restoran uvijek je super opcija kada vam se ne da kuhati, no jedno jelo nikad ne biste trebali naručivati ili jesti vani jer apsolutno nikad ne može ispasti jednako dobro kao domaće.

Profesionalna kuharica i suvlasnica restorana "Gastrono-me" u Suffolku Gemma Simmonite ne preporučuje da u restoranu jedete - pečeno meso. Ona tvrdi da, primjerice, purica s mlincima ne može ispasti jednako dobro kao ona pripremljena kod kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PA NE DRŽITE VALJDA LUK U HLADNJAKU? /

Farmer tvrdi da je to najgore mjesto na kojem može biti, evo što on preporuča

Image
PA NE DRŽITE VALJDA LUK U HLADNJAKU? /

Farmer tvrdi da je to najgore mjesto na kojem može biti, evo što on preporuča

Jedno je za nju - neoprostivo

"Mislim da nikad pečenje u restoranu nije bilo okusom ni blizu domaćemu. U restoranu mesu nedostaje mnogo toga, često bude tvrdo ili prepečeno. Osim toga, nikad nije dobro začinjeno ili nauljeno, što je, prema mojem mišljenju, neoprostivo", objasnila je za Mirror. Isto se odnosi i na pečeni krumpir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovakva jela plod su ljubavi, na njima je većina nas odrasla te nas povezuju s toplinom i obitelji. Pretpostavljam da se to ne može prenijeti u restoranu", dodala je Simmonite. Jedno jelo, ipak, vrijedi uvijek jesti vani jer kod kuće ne može ispasti kako treba.

Ova kuharica vjeruje da se nikada ne isplati raditi domaću pizzu, osim ako nemate krušnu peć. "Pećnice jednostavno ne mogu doseći temperaturu potrebnu za postizanje te nevjerojatne teksture tijesta", zaključila je Gemma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo