Play ponuda

GENIJALAN TRIK / Kladimo se da ste cijelo vrijeme pogrešno radili svoje sendviče: Gurman otkrio kako se to pravilno radi

Image
Foto: Shutterstock

Reditor je podijelio fotografiju sendviča koje je upravo napravio, a vidljivo je što njihov sadržaj drži na okupu

25.5.2023.
18:32
Shutterstock
Play ponuda

Jedan gurman na Redditu je podijelio svoj trik za zaustavljanje ispadanja sadržaja iz sendviča nakon čega su mnogi ostali oduševljeni njegovim savjetom te su priznali da su pogrešno radili svoje sendviče, piše Daily Star.

Recimo da ste upravo napravili pravo čudovište od sendviča, BLT na primjer, i toliko ste natrpali svega i svačega između kruha da puca sa svih strana. Vjerojatno će vam, kad uzmete prvi zalogaj, pola sadržaja izletjeti iz sendviča.

Image
I OVO SMO KRIVO RADILI... /

Baka iz Italije otkrila kako je najpametnije otvarati špagete: '...I onda snažno udarite po kuhinjskom pultu'

Image
I OVO SMO KRIVO RADILI... /

Baka iz Italije otkrila kako je najpametnije otvarati špagete: '...I onda snažno udarite po kuhinjskom pultu'

No, ne trebate se tako više mučiti sa svojim sendvičima, otkrio je anonimni reditor koji je podijelio trik kako spriječiti ispadanje sadržaja iz sendviča i hamburgera.

shimmer fallback
shimmer fallback

On je podijelio fotografiju sendviča koje je upravo napravio, a vidljivo je kako njihov sadržaj na okupu drži veliki list zelene salate.

'To je vraški dobra inovacija'

"Omotajte komad zelene salate oko jedne strane svog sendviča/hamburgera kako njegov sadržaj ne bi ispao s druge strane", istaknuo je reditor.

Brojni korisnici pohvalili su njegovu pametnu ideju. "Upravo zbog ovakvih savjeta dolazim na ovu stranicu", "Konačno jedan dobar savjet", "To je vraški dobra inovacija", komentirali su.

Međutim, neki od reditora nisu bili toliko impresionirani. "Neću uništiti savršeno dobar sendvič sa zelenom salatom", poručili su.

Jedan je reditor, pak, podijelio svoj trik. "Stavite nadjev na hamburger, a zatim otopite sir preko njega. Sir će držati nadjev na mjestu tako da bude manje nereda", istaknuo je.

Play ponuda
Play ponuda