Kada jednom otvorite sir, važno je da ga prije odlaganja u hladnjak dobro zapakirate kako se ne bi istoga trena počeo sušiti. Većina ljudi zamota ga u foliju i to će uglavnom biti okej, ali postoji ekonomičniji način kojega se možda niste sjetili.
Jedna žena otkrila je kako iskoristiti njegovo originalno pakiranje za bolje rezultate i oduševila internet. Tiktokerica Shannon snimila je video u kojemu je objasnila što se zapravo treba napraviti nakon otvaranja sira.
ZAŠTO RAJČICE IZ DUĆANA VIŠE NEMAJU ‘OKUSA’? Istraživanje otkrilo u čemu je problem, a za sve su krivi – uzgajivači
Pazite kako režete
Ona sir odreže nožem dok je još u pakiranju, tako da joj ostanu dva četvrtasta dijela pakiranja. Zatim, kada završi s jelom, zamota ga u ta dva dijela tako da jedan dio pakiranja prekrije drugim. Mnogi su ostali iznenađeni njezinim trikom, ali i željni da ga isprobaju.
"Ovo je odlično, pogotovo za ljubitelje sira", glasio je jedan komentar. "Zašto se prije nisam sjetila ovoga? Savršeno", komentirala je druga korisnica. Snimka je pogledana više od 222.000 puta i dijeli se kao luda, prenosi Mirror.