Kako postići da svi primijete vaše modne dodatke? Samo odaberite one prave

Image
Foto: screenshot instagram, graciela_baiguera

Recite to nakitom, cipelama ili torbicom

27.10.2017.
13:00
screenshot instagram, graciela_baiguera
VOYO logo

Nekada nije dovoljno odjenuti samo dobar komad odjeće. Kako biste upotpunili svoj izgled sve uvijek možete dodatno začiniti nekim nakitom, zanimljivim cipelama ili pak torbom koja će oduševiti sve prisutne. Jill Wallace je ikona stila i vlasnica bloga Little Black Boots, a za Cosmopolitan je izabrala najbolje dodatke koji će podići baš svaku kombinaciju.

Lijepe cipele

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa ne govori više o srebrnih, sjajnih Oxfordica. Pogotovo, ako ih obućete na neku suknju, kako bi još više došle do izražaja.

Viseće naušnice

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osigurajte poglede na svoje lice. To ćete najbolje napraviti okruglim visećim naušnicama koje izgledaju kao kapi. Vrlo su efektne, ali i lijepe.

Ogrlica koja oduzima dah

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što raskošnija, to bolja. Isto tako, neka bude i dugačka, a najbolje da ju stavite na neku jednostavnu kombinaciju, kao što je obična jednobojna majica ili pak traper košulja.

Neobične ravne cipele

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ravne cipele ne moraju biti dosadne. Odaberite one s ukrasima, a možete ih iskombinirati s običnim hlačama ili pak suknjom kako bi se još bolje uklopile.

Velika torba

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaka žena sa sobom uvijek svugdje nosi torbu. Svoju kombinaciju možete poboljšati velikom torbom u koju će stati apsolutno sve. Sve imamo jednu takvu torbu. Nekada ju nosimo na posao, a nekada kada idemo navečer van. Upravo u tome i leži sva čar. Torba za sve prigode je ono što vam treba.

Koji je vama odjevni modni dodatak najdraži? :)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo