Juha od rajčica i krastavaca

Jednostavan recept za ukusno i hranjivo osvježenje. Juhu je najbolje poslužiti ohlađenu uz nekoliko listića svježeg bosiljka, a možete dodati i malo kiselog vrhnja.

20.8.2010.
11:22
VOYO logo

Sastojci:

1 kg rajčica 1 krastavac srednje veličine 1 do 2 zelene paprike 1 kriška starog kruha 2 do 3 češnja češnjaka 1 žlica vinskog octa svježi bosiljak maslinovo ulje sol i papar

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priprema:

U mikser stavite očišćen krastavac, oguljenu rajčicu, papriku, češnjak, kruh koji ste kratko namočili u vodu i začine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miksajte sve dok ne dobijete ujednačenu gustu masu. Po potrebi dodajte još soli, papra i tri listića bosiljka, koje ste prethodno usitnili.

Juha je ukusnija ako je rashladite u hladnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo