Otkako je Tik Toka i sličnih društvenih mreža, otkrivamo da apsolutno sve radimo apsolutno pogrešno. Od kuhanja omiljenih nam jela do pranja posuđa i rublja. No, nekad na tim mrežama možemo otkriti i neke stvarno prejednostavne trikove koji nam mogu otvoriti oči na neke neočekivane načine.
Takav je i ovaj kratki video korisnice Izmott koja otkriva kako dobiti krumpire iz pećnice koji će biti iznutra predivno mekani i rahli, a izvana božanstveno hrskavi.
Evo kako bi to trebalo izgledati...
Cijeli krumpiri (ne preveliki) djelomično se skuhaju u vodi, u međuvremenu se nasjecka češnjak i ružmarin. Kad se krumpiri skuhaju nježno ih uvaljajte u brašno i ubacite u posudu s masnoćom po izboru (u ovom slučaju je to bila guščja mast). Dodajte ružmarin i češnjak te pecite na 200 stupnjeva 40 minuta s time da ih na pola pečenja okrenete. zadnjih deset minuta možete pojačati temperaturu na 220 za ekstra hrskavost.
Evo i videa...