Goveđi gulaš začinjen kaduljom i vinom

Za okrijepu tijela nakon juhe, idelan je fini gulaš. Možete birati između svinjetine, junetine, teletine, mesa divljači ili pak kombinacije. Ovaj put odlučili smo se za govedinu.

15.6.2010.
12:39
VOYO logo

Sastojci:

1,60 kg goveđeg mesa bez kosti 900 g sitno narezanog luka 20 g ljute paprike 50 g soka od rajčica 50 g češnjaka 20 g soli 1 žlica kadulje 2 češnja češnjaka ulje sol i papar dcl bijelog vina

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priprema:

Meso operite i narežite na kockice pa na vrućem ulju prepržite luk i meso. Dodajte mljevenu papriku, lovor, posolite, popaprite i pirjajte uz miješanje dok tekućina ne ispari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada dodajte češnjak, rajčicu, vino i vode koja treba prekriti meso. Dinstajte dok meso ne omekša, cca sat i 30 minuta. Gulaš poslužite vruć uz kuhani krumpir ili tjesteninu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kuća Kardashian
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo