Fusili s rajčicama i tunom

Prekrasno jelo od tjestenine s izdašnim umakom od tune i rajčica, je nešto što bi svaki gurman trebao kušati. Ukoliko se i Vi smatrate gurmanom, pogledajte video i krenite!

24.5.2011.
12:01
VOYO logo

Sastojci:

800 g pelati rajčice 400 g tjestenine (fusili) 250 g tune iz konzerve 80 g sira parmezana 2 režnja češnjaka 1 žlica sjeckanog peršina ekstra djevičansko maslinovo ulje sol

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priprema: http://www.crochef.com/video/temp/net_hr/net_2011-05-23.asx

Parmezan naribamo, a češnjak protisnemo. U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo češnjak i čim češnjak zamiriše, dodamo pelati rajčice i kuhamo ih na srednje jakoj vatri, savjetuje Crochef.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo fusile i kuhamo ih po uputama na pakiranju. Nakon 5 minuta kuhanja rajčica, u tavu dodamo ocijeđenu tunu, sjeckani peršin, posolimo, promiješamo i kuhamo dalje na laganoj vatri, još 5 minuta.

Potom kuhanu tjesteninu ocijedimo i rasporedimo na tanjure, posipamo ju naribanim parmezanom, prelijemo umakom od rajčica i tune i poslužimo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo