Vjerojatno neke stvari niste znali, o nekima ste nešto načuli, a neke metode ste možda i isprobali, ali nije vam pošlo za rukom.
Otkrivamo vam odlične fore koje će vam olakšati i ubrzati kuhanje, a nakon fotki, obavezno se bacite na galeriju.
Želite što više prirodnog soka od limuna? Stavite ih u mikrovalnu na 20 do 30 sekundi i iscijedit ćete 'život' iz njih.
Stavite drvenu kuhaču preko ključajuće tekućine kako ne bi iskipjela.
Namočite dagnje i školjke u vodi s nekoliko žlica brašna i ostavite da leže oko 30 minuta kako biste iz njih izvukli pijesak i šljunak.
Dodajte prstohvat soli na dasku za rezanje prije no što počnete s rezanjem bilja kako bi spriječili lijepljenje komadića za nož.
Češnjak ćete očistiti bez muke stavite li ga u mikrovalnu na 10 sekundi. Ili ga dobro 'izudarati' u posudi što možete vidjeti u galeriji.