BRZO, JEDNOSTAVNO I JEFTINO: /

Savršeni umak od svježih rajčica za prste polizat

Image
Foto: Screenshot

Umak od rajčice koji možete poslužiti uz tjesteninu, krumpir ili rižu, najukusniji je ako ga napravite od svježih rajčica.

24.9.2016.
7:10
Screenshot
VOYO logo

Otkrivamo vam jednostavan recept koji će oduševiti vaše, ali nepca vaših ukućana. Potrebni su vam rajčica, bijeli luk i bosiljak.

Rajčicu ispasirajte, a luk i bosiljak isjeckajte. Na maslinovom ulju prepecite bijeli luk i dodajte pasiranu rajčicu. Sve kuhajte na jakoj vatri oko 10 minuta i na kraju dodajte svježi bosiljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po želji dodajte sol i papar.

Detalje pogledajte u videu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo