BRZO, JEDNOSTAVNO I JEFTINO: / Savršeni umak od svježih rajčica za prste polizat

Umak od rajčice koji možete poslužiti uz tjesteninu, krumpir ili rižu, najukusniji je ako ga napravite od svježih rajčica.

24.9.2016.
7:10
Screenshot
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Otkrivamo vam jednostavan recept koji će oduševiti vaše, ali nepca vaših ukućana. Potrebni su vam rajčica, bijeli luk i bosiljak.

Rajčicu ispasirajte, a luk i bosiljak isjeckajte. Na maslinovom ulju prepecite bijeli luk i dodajte pasiranu rajčicu. Sve kuhajte na jakoj vatri oko 10 minuta i na kraju dodajte svježi bosiljak.

Po želji dodajte sol i papar.

Detalje pogledajte u videu!

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali